PKK logo
5. julija, 2019

Pokal Kopra 2019

Pokal Kopra 2019 – 2. obvestilo za javnost

V plavalnem klubu zaključujejo s pripravo startne liste za mednarodni plavalni miting Pokal Kopra 2019. Prijavljenih je 328 plavalcev iz 22 plavalnih klubov iz Slovenije in Avstrije, ki bo opravilo 1.015 startov v 9 disciplinah in štirih kategorijah. Iz primorskih plavalnih klubov (Ajdovščina, Koper, Nova gorica, Cerkno) bo tekmovalo 59 plavalcev.

Tekmovanje prične ob 9.uri dopoldan, popoldan pa po uradni otvoritvi plavalnega mitinga,ki bo ob 17,50 uri. Razplavanje je uro pred pričetkom tekmovanj.

Pokal Kopra 2019, 12. mednarodni plavalni miting - sobota, 6.7.2019
Plavalni klub Koper bo v soboto, 6. julija v olimpijskem bazenu v Žusterni organiziral mednarodni plavalni miting »Pokal Kopra 2019«.

Na plavalnem tekmovanju, ki ga plavalni klub organizira ob 61-letnici svojega delovanja, pričakujemo številčno udeležbo, blizu 400 plavalcev iz večine slovenskih plavalnih sredin in tujine. Plavalci vseh starosti se bodo pomerili v devetih, predvsem krajših disciplinah, v štirih različnih kategorijah. Tudi letos pričakujemo, da bo to eno bolj množičnih slovenskih plavalnih tekmovanj.

Plavalni klub Koper bo razdelil 63 kompletov medalj, ki jih bodo prejeli po trije najboljši v posamezni kategoriji. Pokal Kopra in nagrado bosta prejela plavalec in plavalka za najvišji seštevek dveh razultatov (FINA točke). Tekmovanje bo potekalo v dveh delih: dopoldan ob 9,00 uri (razplavanje ob 8,00 uri) in popoldan ob 18,00 uri (razplavanje, ob 17,00 uri). Slavnostna otvoritev plavalnega mitinga bo 10 minut pred drugim delom tekmovanja.

Plavalni klub Koper vabi na ogled tekmovanja, ki ga sofinancirajo Mestna občina Koper, Hidria, Luka Koper iz sklada Živeti s pristaniščem in drugi sponzorji in donatorji.

PROGRAM SLO <-- prenos
PROGRAMMA ITA <-- scaricare
SCHEDULE ENG <-- download

Urnik <-- prenos
Štartna lista <-- prenos

Mediji <-- prenos
Mediji 2 <-- prenos

Deli objavo

Prejšnje objave

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram