Pokal kopra 2019

Pokal Kopra 2019

Pokal Kopra 2019, 12. mednarodni plavalni miting – sobota, 6.7.2019
Plavalni klub Koper bo v soboto, 6. julija v olimpijskem bazenu v Žusterni organiziral mednarodni plavalni miting »Pokal Kopra 2019«.

Na plavalnem tekmovanju, ki ga plavalni klub organizira ob 61-letnici svojega delovanja, pričakujemo številčno udeležbo, blizu 400 plavalcev iz večine slovenskih plavalnih sredin in tujine. Plavalci vseh starosti se bodo pomerili v devetih, predvsem krajših disciplinah, v štirih različnih kategorijah. Tudi letos pričakujemo, da bo to eno bolj množičnih slovenskih plavalnih tekmovanj.

Plavalni klub Koper bo razdelil 63 kompletov medalj, ki jih bodo prejeli po trije najboljši v posamezni kategoriji. Pokal Kopra in nagrado bosta prejela plavalec in plavalka za najvišji seštevek dveh razultatov (FINA točke). Tekmovanje bo potekalo v dveh delih: dopoldan ob 9,00 uri (razplavanje ob 8,00 uri) in popoldan ob 18,00 uri (razplavanje, ob 17,00 uri). Slavnostna otvoritev plavalnega mitinga bo 10 minut pred drugim delom tekmovanja.

Plavalni klub Koper vabi na ogled tekmovanja, ki ga sofinancirajo Mestna občina Koper, Hidria, Luka Koper iz sklada Živeti s pristaniščem in drugi sponzorji in donatorji.

PROGRAM SLO <– prenos
PROGRAMMA ITA <– scaricare
SCHEDULE ENG <– download

Mediji <– prenos

Delite objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email