Pokal Kopra 2016 , mednarodni plavalni miting- sobota, 2.7.2016

Plavalni klub Koper bo v soboto, 2. julija v olimpijskem bazenu v Žusterni,  organiziral mednarodni plavalni miting »Pokal Kopra 2016«.

Na  plavalnem tekmovanju, ki ga plavalni klub organizira  ob 58-letnici svojega delovanja,  pričakujemo številčno udeležbo, okoli 300 plavalcev iz večine slovenskih plavalnih sredin in tujine. Plavalci vseh starosti se bodo pomerili v devetih, predvsem krajših disciplinah, v štirih različnih kategorijah. Tudi letos bo to eno bolj množičnih slovenskih plavalnih tekmovanj.

Plavalni klub Koper bo razdelil 63 kompletov medalj, ki jih bodo prejeli po trije najboljši v posamezni kategoriji. Pokal Kopra in nagrado bosta prejela plavalec in plavalka za najvišji seštevek dveh razultatov ( FINA točke ). Tekmovanje bo potekalo v dveh delih: dopoldan ob 9,00 uri ( razplavanje ob 8,00 uri ) in popoldan ob 18,00 uri ( razplavanje, ob 17,00 uri ).

Več o tekmovanju: www.plavalniklub-koper.si

Plavalni klub Koper vabi na ogled tekmovanja, ki ga sofinancirata Luka Koper iz sklada Živeti s pristaniščem in Mestna občina Koper.

Predsednica PK Koper: Alenka Šarkanj

 

Program Pokal Kopra 2016

 

 

 

 

Zadnje novice

Delite objavo

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email