PKK logo
6. junija, 2017

10. MEDNARODNI MITING POKAL KOPRA 2017

Plavalni klub Koper bo v soboto, 8.julija v olimpijskem bazenu v Žusterni, organiziral 10. mednarodni plavalni miting »Pokal Kopra 2017«.

Na plavalnem tekmovanju ( letos jubilejno, deseto leto), ki ga plavalni klub organizira ob 59-letnici svojega delovanja, pričakujemo številčno udeležbo, okoli 300 plavalcev iz večine slovenskih plavalnih sredin in tujine. Plavalci vseh starosti se bodo pomerili v devetih, predvsem krajših disciplinah, v štirih različnih kategorijah. Tudi letos pričakujemo, da bo to eno bolj množičnih slovenskih plavalnih tekmovanj.

Plavalni klub Koper bo razdelil 63 kompletov medalj, ki jih bodo prejeli po trije najboljši v posamezni kategoriji. Pokal Kopra in nagrado bosta prejela plavalec in plavalka za najvišji seštevek dveh razultatov (FINA točke). Tekmovanje bo potekalo v dveh delih: dopoldan ob 9,00 uri (razplavanje ob 8,00 uri) in popoldan ob 18,00 uri (razplavanje, ob 17,00 uri).

Plavalni klub Koper vabi na ogled tekmovanja, ki ga sofinancirajo Mestna občina Koper, Luka Koper iz sklada Živeti s pristaniščem in drugi sponzorji in donatorji.

pokal kopra 2017, sponzorji

 

Na spodnji povezavi si lahko pogledate razpored.

program pokal 17 <--- KLIK

program pokal 17 eng <--- KLIK

program pokal 17 ita <--- KLIK

 

Objave prepozicij:

http://www.plavalna-zveza.si/event/pokal-kopra-2017/

Deli objavo

Prejšnje objave

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram